donderdag 24 april 2014

Wie schrijft?



Vanaf heden schrijft CJG Maasland!
We schrijven al veel. Geven iedere dag informatie en advies aan ouders en verzorgers, aan beroepskrachten en jongeren. Informatie en advies over opgroeien en opvoeden. We zuigen dit (doorgaans) niet uit onze duim, maar zoeken het op boeken, brochures en laten ons voeden door maandbladen, internet en onze deskundige collega's. Soms geven we een algemeen antwoord op vragen, maar veelal is het advies-op-maat gemaakt.

CJG Maasland makelt en schakelt en zorgt dat de juiste informatie bij de vragensteller terecht komt. We hebben daarvoor een uitgebreid team van deskundigen. Allen hebben we zo onze specialisaties en bijzondere interesses.

Na jarenlange informatievergaring en bedienen van vele vele klanten, starten we een blog. CJG schrijft in dit blog anekdotes, ontdekkingen, supertips, observaties en noem maar op. Niet vanuit een boekje of folder, maar vanuit de werker zelf.

Aan het schrijven zullen gaan: jeugdpreventiewerkers, spreekuurhouders, informatiemedewerkers, cursusleiders, gezinscoaches, schoolmaatschappelijkwerkers en anderen die werken binnen CJG Maasland.


Wij geven 'de pen' aan onze Gezinscoach Jacqueline.



Tot snel! Team Centrum Jeugd & Gezin Maasland



Geen opmerkingen:

Een reactie posten